Als kind uit een echte kruideniersfamilie lag het misschien voor de hand om ook iets met voedingsmiddelen te gaan doen, toch koos ik er voor om de gezondheidszorg in te gaan. Jaren later zou blijken dat het bloed kruipt waar het niet gaan kan…

12049520_10206864839091989_50701159713431001_n

Na mijn fysiotherapie-opleiding aan de Hogeschool van Rotterdam ben ik 14 jaar werkzaam geweest als fysiotherapeut. De eerste jaren in een vrijgevestigde praktijk in Papendrecht, later in het Beatrixziekenhuis in Gorinchem. Sport- en hartrevalidatie waren daar mijn specialismen.

Na een aantal jaren fulltime in de fysiotherapie gewerkt te hebben, besloot ik om 1 dag in de week te gaan werken als vrijwilliger bij ’n Groene Kans, een biologische tuinderij in de omgeving van Utrecht. Dat was mijn eerste kennismaking met natuurvoeding.

In 2009 hebben wij als gezin Utrecht verlaten om ons te gaan vestigen in Genne, een buurtschap gelegen aan de Overijsselse Vecht tussen Zwolle en Hasselt. Dit was meteen het moment om de stap te nemen om de fysiotherapie te verlaten en een nieuw onbekend avontuur tegemoet te gaan…ik ben gestart met de opleiding voor Natuurvoedingskundige aan de Kraaybeekerhof in Driebergen en ben gaan werken bij Gooody Fooods, een natuurvoedingswinkel in Zwolle.

In juni 2014 ben ik afgestudeerd als natuurvoedingskundige en sinds 1 oktober van dat zelfde jaar ben ik gestart met PuurGenne.

Naast het werk bij PuurGenne en Gooody Fooods ben ik in mijn vrije tijd graag bezig in mijn moestuin, lees ik graag boeken over eten en probeer recepten uit! Dit gebruik ik dan weer in mijn werk.